Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Володимир Зеленський: За два роки в межах програми «Велике будівництво» оновлено й побудовано понад 40% основної мережі доріг України

Володимир Зеленський: За два роки в межах програми «Велике будівництво» оновлено й побудовано понад 40% основної мережі доріг України
24 Гру 2021 13:40 | Новини України

Завдяки Національній програмі «Велике будівництво» за два роки в Україні вдалося оновити й побудувати понад 14 тис. км автомобільних доріг. Наступного року програма розшириться проектами модернізації міжнародних пунктів пропуску. Про це розповів Президент України Володимир Зеленський під час Всеукраїнського форуму «Велике будівництво: дороги і мости».

Як зауважив Глава держави, попри те що Конституція України гарантує свободу пересування, це право в нашій країні роками обмежувалося розбитими шляхами та зруйнованими мостами.

«Погодьтесь, ще кілька років тому форум під назвою «Дороги і мости» був чимось на кшталт форуму про прибульців чи телепортацію в часі. Словом, дискусією про те, що чули всі, але майже ніхто не бачив. Перетворення доріг і мостів з міфічних понять на реальні сучасні об’єкти розпочала два роки тому наша команда та програма «Велике будівництво», – зазначив Володимир Зеленський.

За словами Президента, попри скепсис деяких людей, з яким зустріли програму «Велике будівництво» (мовляв, не вистачить людей, фінансування й будівельних матеріалів), у 2020 році завдяки їй було оновлено або побудовано понад 6,5 тис. км автошляхів, а цьогоріч – понад 7 тис. км доріг різного значення.

Оставить комментарий

avatar
250