Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Зовнішня політика України сьогодні потребує чотирьох речей: швидкості, креативності, амбітності та результативності – Володимир Зеленський

Зовнішня політика України сьогодні потребує чотирьох речей: швидкості, креативності, амбітності та результативності – Володимир Зеленський
21 Гру 2021 13:40 | Новини України

Президент Володимир Зеленський наголосив на необхідності зміни стилю й філософії зовнішньої політики України – вона має бути швидкою, креативною, амбітною та результативною. Про це Глава держави заявив під час виступу на конференції керівників закордонних дипломатичних установ України «Дипломатія 30. Стратегія сильної держави», яка відбувається в Гуті Івано-Франківської області.

Президент зауважив, що нинішня конференція – це важлива складова нового формату української дипломатії, у межах якого такі зустрічі проводитимуться щороку.

Як акцентував Володимир Зеленський, світ сьогодні живе у новій реальності, де глобальні зміни відбуваються чи не щодня.

«У цих умовах ми маємо змінити стиль і філософію своєї зовнішньої політики. Сьогодні вона потребує багатьох речей, я хотів би зупинитися на чотирьох основних, на мою думку, пріоритетних», – наголосив Глава держави.

«Перша – швидкість. З надмірно консервативної, а тому дуже повільної наша дипломатія має стати жвавою й динамічною, тобто швидкою. Наразі у багатьох процесах Україна змушена наздоганяти. І це неправильно», – зауважив Президент.

Оставить комментарий

avatar
250