Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Володимир Зеленський: Закордонні українці – це «м’яка» сила, що твердо захищає інтереси України

Володимир Зеленський: Закордонні українці – це «м’яка» сила, що твердо захищає інтереси України
18 Гру 2021 21:40 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський провів онлайн-зустріч із членами провідних організацій закордонних українців. У заході взяли участь представники українських організацій з Австралії, Аргентини, Бразилії, Великої Британії, Естонії, Італії, Іспанії, Канади, Німеччини, Литви, Південно-Африканської Республіки, Польщі, Португалії, Румунії, США, Туреччини, Чехії.

Володимир Зеленський ознайомив учасників зустрічі з актуальною безпековою ситуацією на сході нашої держави та вздовж кордону України. Він відзначив важливість солідарної підтримки суверенітету й територіальної цілісності з боку міжнародної спільноти. Глава держави висловив вдячність закордонним українцям за важливу роль у формуванні широкої міжнародної підтримки України, передусім у питаннях протидії російській агресії.

Президент також подякував за підтримку реалізації стратегічного курсу України щодо членства в ЄС. Він попросив закордонне українство активно долучатися до підтримки процесу визнання європейської перспективи України всіма державами – членами Євросоюзу.

Оставить комментарий

avatar
250