Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Роман Машовець обговорив із державним секретарем МЗС Німеччини шляхи покращення безпекової ситуації на сході й довкола України

Роман Машовець обговорив із державним секретарем МЗС Німеччини шляхи покращення безпекової ситуації на сході й довкола України
17 Гру 2021 21:40 | Новини України

Заступник керівника Офісу Президента України Роман Машовець обговорив із державним секретарем Федерального міністерства закордонних справ Німеччини Тобіасом Лінднером безпекову ситуацію на сході й довкола України, шляхи її покращення та окремі питання двосторонньої співпраці у сфері безпеки.

Під час зустрічі Роман Машовець привітав Тобіаса Лінднера з призначенням на посаду державного секретаря МЗС ФРН та його першим закордонним візитом саме до України.

Заступник керівника Офісу Глави держави поінформував співрозмовника про безпекову ситуацію на сході й довкола України, скупчення російських військ вздовж українського кордону, посилення розвідувальної активності з боку Російської Федерації. Він наголосив на активізації асиметричних і провокаційних дій Росії не лише проти України, а й інших країн світу, що підриває міжнародну безпеку.

Особливу увагу німецької сторони було привернуто до заходів РФ, які вказують на її підготовку до розширення агресії проти нашої держави.

Оставить комментарий

avatar
250