Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Представники скаутських організацій передали Президенту й першій леді Вифлеємський вогонь

Представники скаутських організацій передали Президенту й першій леді Вифлеємський вогонь
17 Гру 2021 18:40 | Новини України

Учасники Національної організації скаутів України та Асоціації гайдів України передали Президенту Володимиру Зеленському та його дружині Олені Вифлеємський вогонь.

Вітаючи Главу держави та першу леді з прийдешніми святами, представники молодіжних об’єднань відзначили, що для них велика честь знову передати їм вогонь миру.

Член Національної організації скаутів України Наталя Строкань зазначила, що рік, який вже майже добіг кінця, був насичений різними подіями, але в ньому кожен із нас мав можливість зробити вибір, ким бути, у що вірити й що робити.

«Кожен із нас одного разу вже зробив свій вибір, і ми дали обіцянку робити все від нас залежне, щоб з честю виконувати наш обов’язок перед Богом, Україною, допомагати іншим та бути вірним собі. Тридцять років тому мільйони українців зробили свій вибір бути незалежними та жити у суверенній Україні, суверенітет якої зараз захищають тисячі військових і волонтерів, за що кожен з нас безмежно вдячний. Враховуючи це, ми хотіли б побажати у новому році кожному українцю робити свій вибір з огляду на любов до близьких, любов до народу та до нашої країни. І також ми бажаємо кожному світла добра та миру, яке ми сьогодні з радістю вам передаємо», – сказала вона, звертаючись до президентського подружжя.

Оставить комментарий

avatar
250