Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Андрій Сибіга обговорив з представниками Швейцарії підготовку до п’ятої Міжнародної конференції з питань реформ в Україні

Андрій Сибіга обговорив з представниками Швейцарії підготовку до п’ятої Міжнародної конференції з питань реформ в Україні
19 Лис 2021 17:40 | Новини України

Заступник керівника Офісу Президента Андрій Сибіга зустрівся з Послом Швейцарської Конфедерації в Україні Клодом Вільдом та Послом з особливих доручень Федерального департаменту закордонних справ Швейцарської Конфедерації Сімоном Піду, який опікується підготовкою до проведення Міжнародної конференції з питань реформ в Україні у 2022 році.

Андрій Сибіга високо оцінив динаміку двостороннього політичного діалогу між Україною та Швейцарією. Зокрема, було відзначено важливість нещодавньої зустрічі Президента України Володимира Зеленського з віце-президентом, керівником Федерального департаменту закордонних справ Швейцарської Конфедерації Ігнаціо Кассісом.

«Ми цінуємо тісну політичну взаємодію зі швейцарською стороною та успішний розвиток торговельно-економічної та інвестиційної співпраці між нашими країнами», – наголосив Андрій Сибіга.

Співрозмовники детально обговорили практичні питання підготовки до п’ятої Міжнародної конференції з питань реформ в Україні, що відбудеться у швейцарському місті Лугано 4-5 липня 2022 року.

Оставить комментарий

avatar
250