Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Боротьбу з подальшим поширенням COVID-19 в Україні обговорили на нараді у Президента

Боротьбу з подальшим поширенням COVID-19 в Україні обговорили на нараді у Президента
25 Жов 2021 16:40 | Новини України

Ситуацію зі зростанням рівня захворюваності на коронавірусну хворобу COVID-19 та заходи, яких вживає влада для протидії пандемії, обговорили учасники традиційної селекторної наради, що відбулася під головуванням Президента України Володимира Зеленського.

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що минулого тижня у країні була зафіксована найбільша кількість нових хворих на COVID-19 за добу цієї осені – 23 785. Загалом на сьогодні – 339,5 тис. активних хворих та 45 674 заповнених ліжка. Також за минулий тиждень госпіталізовано найбільшу кількість осіб – 33 551.

«Водночас за тиждень кількість зроблених щеплень перевищила півтора мільйона. Це рекордний показник. Понад мільйон осіб отримали першу дозу вакцини та майже 500 тисяч були щеплені другою дозою», – наголосив він.

Очільник уряду нагадав, що минулого тижня Державна комісія ТЕБ і НС запровадила «червоний» рівень епідемічної небезпеки на території Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Одеської, Сумської та Херсонської областей. Також з 26 жовтня «червона» зона діятиме в Рівненській та Миколаївській областях.

Оставить комментарий

avatar
250