Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Глава держави – військовим ліцеїстам: Сьогодні на Хортиці народжуються майбутні захисники України

Глава держави – військовим ліцеїстам: Сьогодні на Хортиці народжуються майбутні захисники України
14 Жов 2021 15:40 | Новини України

Під час робочої поїздки до Запорізької області Президент України Володимир Зеленський взяв участь в урочистих заходах з нагоди Дня захисників і захисниць України та церемонії складання урочистої клятви військового ліцеїста, які відбулися на острові Хортиця.

Зокрема, урочисту клятву склали ліцеїсти Запорізького обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Захисник», Криворізького ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою, Луганського обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус імені героїв Молодої гвардії».

«Ви народились і зростали в незалежній Україні. Іншої батьківщини під іншою назвою у вас ніколи не було. У вас не було іншого прапора, аніж синьо-жовтий стяг. Іншого гімну, аніж «Ще не вмерла України…». І саме тому ви сьогодні тут», – сказав Глава держави, звертаючись до військових ліцеїстів.

Президент зауважив, що у 2014 році, коли почалася російська агресія і війна на сході України, тим, хто складає сьогодні клятву військового ліцеїста, було сім-вісім років.

Оставить комментарий

avatar
250