Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Андрій Єрмак провів зустріч із заступницею помічника Державного секретаря США з питань Європи та Євразії Робін Данніган

Андрій Єрмак провів зустріч із заступницею помічника Державного секретаря США з питань Європи та Євразії Робін Данніган
8 Жов 2021 17:40 | Новини України

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак 7 жовтня провів зустріч із заступницею помічника Державного секретаря США з питань Європи та Євразії Робін Данніган, яка перебувала в Києві з першим візитом.

Андрій Єрмак відзначив важливість візиту Робін Данніган в Україну в контексті двосторонніх відносин зі Сполученими Штатами.

«Успішний візит Президента України до США свідчить про нові можливості для розбудови українсько-американських відносин. Ухвалена президентами України та США амбітна спільна заява є дорожньою картою для подальшого розвитку наших відносин», – сказав керівник Офісу Глави держави.

Андрій Єрмак і Робін Данніган обговорили підготовку до проведення засідання оновленої Комісії стратегічного партнерства, включно з підписанням оновленої Хартії стратегічного партнерства між Україною та Сполученими Штатами.

Під час зустрічі окремо порушувалося питання подальшої взаємодії в енергетичній сфері. Крім того, сторони обговорили загрози в енергетичній галузі, які становить проект «Північний потік – 2».

Оставить комментарий

avatar
250