Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Спільна заява Президента України Володимира Зеленського та Президента Держави Ізраїль Іцхака Герцога

Спільна заява Президента України Володимира Зеленського та Президента Держави Ізраїль Іцхака Герцога
5 Жов 2021 18:40 | Новини України

5 жовтня 2021 року

На запрошення Президента України Володимира Зеленського Президент Держави Ізраїль Іцхак Герцог 5-6 жовтня 2021 року перебуває з державним візитом в Україні.

5 жовтня 2021 року в атмосфері взаєморозуміння відбулися офіційні переговори глав двох держав, під час яких були проведені плідні дискусії та обмін думками з широкого кола питань порядку денного українсько-ізраїльських відносин, актуальної міжнародної та регіональної проблематики.

Сторони із задоволенням констатували динамічний характер розвитку українсько-ізраїльських відносин, 30-річний ювілей встановлення яких відзначатиметься наприкінці цього року.

Президенти підтвердили прагнення обох країн підтримувати активний політичний діалог та двостороннє співробітництво у торговельно-економічній, інвестиційній, науково-технічній, культурно-гуманітарній сферах та заохочувати контакти між представниками ділових, наукових та академічних кіл.

Україна та Ізраїль також підтвердили свою відданість основоположним принципам міжнародного права, повазі до суверенітету та територіальної цілісності держав.

Оставить комментарий

avatar
250