Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент наголошує на необхідності посилення інформкампанії щодо важливості вакцинації проти COVID-19 та активізації щеплення громадян

Президент наголошує на необхідності посилення інформкампанії щодо важливості вакцинації проти COVID-19 та активізації щеплення громадян
4 Жов 2021 15:40 | Новини України

Ситуацію з поширенням коронавірусу в Україні, готовність медичних закладів до роботи в умовах зростання кількості хворих, боротьбу з підробкою ПЛР-тестів та сертифікатів про вакцинацію обговорили учасники селекторної наради з питань протидії пандемії COVID-19, що відбулася під головуванням Президента України Володимира Зеленського.

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль констатував, що нині триває зростання кількості хворих на коронавірус. За попередній тиждень було зареєстровано 64 606 випадків інфікування COVID-19, що майже на 20 тисяч більше, ніж тижнем раніше, повідомив він.

«На сьогодні динаміка розвитку хвороби повністю збігається з попереднім піком захворюваності. Попри те що приріст захворілих і госпіталізованих дещо уповільнився, станом на зараз зайнято вже 22,5 тисячі ліжок людьми з підтвердженим COVID-19 та з підозрою», – розповів очільник уряду.

В Україні нині зайнято трохи менше ніж 50% наявних місць для хворих на коронавірус, однак є області, де ситуація викликає занепокоєння, зазначив Денис Шмигаль.

Оставить комментарий

avatar
250