Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Фонд Президента України з підтримки освіти, науки та спорту запущено

Фонд Президента України з підтримки освіти, науки та спорту запущено
1 Жов 2021 16:40 | Новини України

Відбулося установче засідання Ради Фонду Президента України з підтримки освіти, науки та спорту, створеного з метою розвитку та підтримки талановитих українців, їхніх ідей у вказаних сферах задля посилення лідерських позицій нашої країни у світі.

Вітаючи присутніх із початком роботи, голова Ради Фонду Ірина Тулякова наголосила, що Фонд Президента – це можливість впроваджувати трансформації в Україні, допомагати розвивати талановитих молодих людей.

«Дуже хочеться, щоб у нашій країні, у нашої молоді, науковців, освітян і спортсменів не було неможливих речей. Країна талановитих людей – це про створення можливостей для розвитку потенціалу кожного», – сказала вона.

Заступник керівника Офісу Президента Юлія Соколовська зауважила, що Фонд має стати дієвим механізмом для заохочення талановитої молоді.

«Упевнена, те, що ми тут закладемо: інноваційні підходи, прогресивні речі, – стане драйвером того, що відбувається у нас в країні. Давайте зробимо так, щоб усе в нас працювало. Щоб цей Фонд став прикладом», – наголосила Юлія Соколовська й побажала членам Ради Фонду плідної роботи.

Оставить комментарий

avatar
250