Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Андрій Єрмак закликав учасників робочої зустрічі щодо судової реформи до відкритого діалогу задля якомога швидшого впровадження необхідних змін

Андрій Єрмак закликав учасників робочої зустрічі щодо судової реформи до відкритого діалогу задля якомога швидшого впровадження необхідних змін
30 Вер 2021 22:40 | Новини України

В Офісі Президента відбулася робоча зустріч за участю послів країн «Великої сімки» (G7) щодо стану імплементації судової реформи в Україні.

Відкрив зібрання керівник Офісу Глави держави Андрій Єрмак, який наголосив, що проведення судової реформи є пріоритетом Президента Володимира Зеленського та його команди.

«Я впевнений, що мета в нас усіх одна – це прозора, чесна, справедлива судова система, яку ми хочемо побудувати в нашій країні. І це неможливо зробити, якщо ми не будемо відкрито, чесно спілкуватися один з одним і вирішувати будь-які питання в колі однодумців і друзів нашої країни», – сказав він.

Андрій Єрмак вважає, що такі зустрічі – як за участю послів країн G7, так і на технічному рівні – мають стати регулярними.

Він зазначив, що Володимир Зеленський дуже зацікавлений у тому, щоб судова реформа відбувалася такими самими темпами, як і інші перетворення в країні.

«Ми розуміємо, що іноді – це процес, іноді неможливо зробити швидше, ніж це є в межах чинного законодавства, але максимально стислі строки проведення судової реформи є пріоритетом для Президента», – зауважив Андрій Єрмак.

Оставить комментарий

avatar
250