Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Перша леді Олена Зеленська відвідала «NEOсвітній Арсенал»

Перша леді Олена Зеленська відвідала «NEOсвітній Арсенал»
30 Вер 2021 16:40 | Новини України

Перша леді України Олена Зеленська відвідала фестиваль для юних мисткинь та митців, дослідниць і дослідників «NEOсвітній Арсенал», який уже другий рік поспіль відбувається в «Мистецькому Арсеналі». Фестиваль триватиме з 30 вересня до 3 жовтня. Цьогорічна тема – «Різні разом» – присвячена обговоренню співіснування різностей та інклюзії в найширшому розумінні. Усі дискусії відбуваються через гру, творчість і практики неформальної освіти.

«Мені надзвичайно приємно, що питання рівності та безбар’єрності дедалі частіше стають фокусом на українських подіях. Важливо також, як ми говоримо про ці теми. «NEOсвітній Арсенал» – гарний приклад того, як можна через гру, творчість, мистецтво та науку порушувати актуальну проблематику сьогодення», – поділилася враженнями Олена Зеленська.

Перша леді відвідала інсталяцію «Різні, але унікальні» мисткинь Даші Подольцевої та Олени Орап, NEOсвітній простір, а також завітала на презентації короткого коміксу Blindman та арт-проекту ізраїльського художника Ханоха Півена.

Оставить комментарий

avatar
250