Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Володимир Зеленський провів зустріч з президентом ФІБА Європа

Володимир Зеленський провів зустріч з президентом ФІБА Європа
29 Вер 2021 21:40 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з президентом Міжнародної федерації баскетбольних асоціацій Європи (ФІБА Європа) Тургаєм Демірелем. Основною темою перемовин стала подана заявка на проведення чоловічого чемпіонату Європи з баскетболу серед національних збірних у 2025 році (Євробаскет-2025) в Україні.

«Для мене це дуже важлива зустріч, тому що спорт, і зокрема Євробаскет, – це зараз один з важливих пріоритетів для держави. Крім того, такі події та перемога в боротьбі за право їх проводити об’єднують націю», – наголосив Глава держави.

Володимир Зеленський нагадав, що на посаді Президента України поставив кілька важливих завдань, і крок за кроком держава йде до відповідних результатів. Серед них – розвиток інфраструктури, зокрема будівництво доріг і мостів, діджиталізація та розвиток цифрових послуг, програма «Здорова Україна».

«Головна мета цієї програми – щоб усі люди в Україні, насамперед діти, мали змогу займатися спортом і були залучені до фізичної активності. Тому важливо, щоб були умови, відповідна спортивна інфраструктура», – зазначив він.

Оставить комментарий

avatar
250