Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент на Саміті з продовольчих систем: Україна має значний потенціал для збільшення своєї ролі у формуванні сталого постачання харчової продукції

Президент на Саміті з продовольчих систем: Україна має значний потенціал для збільшення своєї ролі у формуванні сталого постачання харчової продукції
24 Вер 2021 16:40 | Новини України

Одним з пріоритетів України є розвиток системи ефективного сільського господарства та формування глобальної довіри до стандартів безпеки продовольчих продуктів. Про це заявив Президент Володимир Зеленський у відеовиступі на Саміті ООН з продовольчих систем у Нью-Йорку (США).

«Україна є одним із глобальних лідерів на ринку продовольства. Тому тема Саміту є важливою для нас. Ми усвідомлюємо свою відповідальність у гарантуванні продовольчої безпеки. Україна – надійний партнер і навіть у найбільш панічні періоди поширення COVID-19 не створювала жодних обмежень для постачання продуктів харчування», – зазначив Глава держави.

За його словами, наша країна усвідомлює, який внесок може зробити в забезпечення більш сталого та справедливого споживання, і активно працює над цими завданнями.

«Нашим пріоритетом залишатиметься розвиток системи ефективного сільського господарства та формування глобальної довіри щодо застосування напрацьованих стандартів безпеки продовольчих продуктів. Важливим є подальший сталий розвиток національних продовольчих систем. Маємо значний потенціал для збільшення своєї ролі у формуванні сталого постачання харчової продукції», – наголосив Президент.   

Оставить комментарий

avatar
250