Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Обстріл автомобіля першого помічника Президента є замахом на прагнення Володимира Зеленського зламати систему – Михайло Подоляк

Обстріл автомобіля першого помічника Президента є замахом на прагнення Володимира Зеленського зламати систему – Михайло Подоляк
22 Вер 2021 15:40 | Новини України

Замах на першого помічника Президента України Сергія Шефіра є спланованою акцією з метою залякати команду Володимира Зеленського та зупинити ініційовану ним трансформацію держави, яка має стати більш прозорою, вважає радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк.

«І я б не зводив усе лише до олігархів. Олігархи – це такі, скажімо, не зовсім тіньові галузеві структури, але більше ризиків, на мій погляд, є у зв’язку з рішеннями Ради національної безпеки і оборони, яка застосовувала санкції і щодо олігархів та їхніх структур, і щодо кримінальних структур, і щодо тих, хто займається контрабандою. Тобто є цілий пласт кланів, по яких уже були завдані удари», – сказав він на брифінгу в середу в Офісі Глави держави.

Михайло Подоляк наголосив, що ці системні зміни стосуються не лише питання деолігархізації та відповідного закону.

«Це спроба зламати систему тіньових відносин у політиці й економіці. Зрозуміло, що може бути багато людей, які не зацікавлені в тому, щоб зламати цю систему. Бо вона вже двадцять, тридцять років вкорінена в наші суспільні відносини», – зазначив він.

Оставить комментарий

avatar
250