Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент: Рятувальники – це справжні герої сьогодення, і ми пишаємося ними

Президент: Рятувальники – це справжні герої сьогодення, і ми пишаємося ними
17 Вер 2021 12:40 | Новини України

У День рятівника Президент України Володимир Зеленський взяв участь у нагородженні лауреатів Всеукраїнської акції «Герой-рятувальник року», а також привітав працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій із професійним святом.

Під час урочистих заходів у Маріїнському палаці Глава держави наголосив, що рятівники – це люди з великим серцем, які без вагань прийшли на допомогу і врятували чиєсь життя.

«Не шукаючи слави – хтось просто їхав потягом, хтось був на риболовлі, а хтось повертався зі школи. Це люди з різних регіонів нашої держави, різного віку, різних професій, але з однаковою реакцією на чужу біду: не пройти повз, не зробити вигляд, що не чуєш або що ти кудись раптом поспішаєш. А саме допомогти. Для всіх них це був єдиний можливий варіант. І всі вони, ці люди, сьогодні тут. Це лауреати премії «Герой-рятувальник року», – сказав Президент.

Володимир Зеленський зауважив, що нагородження лауреатів цієї премії відбувається вже 18 років поспіль. І хоч сумно від того, що люди щороку потрапляють у небезпечні ситуації, але найжахливішим буде рік, коли нікого буде нагороджувати, бо ніхто не прийде на допомогу іншому.

Оставить комментарий

avatar
250