Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Юлія Соколовська: Реформа дитячого харчування – це не лише перегляд меню та ремонт, а й дотримання санітарних норм; за порушення вимог винні відповідатимуть

Юлія Соколовська: Реформа дитячого харчування – це не лише перегляд меню та ремонт, а й дотримання санітарних норм; за порушення вимог винні відповідатимуть
14 Вер 2021 21:40 | Новини України

Заступник керівника Офісу Президента Юлія Соколовська, радник-уповноважена Президента з прав дитини та дитячої реабілітації Дар’я Герасимчук та радник керівника Офісу Глави держави Вікторія Романова відвідали Хмельницький, де до місцевої лікарні звернулися з ознаками отруєння 92 учні Хмельницького навчально-виховного об’єднання № 1 «Школа – дитячий садок» та одна доросла особа, мати школяра.

У приміщенні Хмельницької обласної державної адміністрації відбулася зустріч з керівництвом області та представниками правоохоронних органів щодо розслідування отруєння дітей, у якій взяли участь міністр освіти і науки Сергій Шкарлет, головний державний санітарний лікар Ігор Кузін та голова Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів і захисту споживачів Владислава Магалецька. Також відбулася зустріч з батьками школярів і директором навчального закладу.

За результатами перевірки, яку провела Держпродспоживслужба, було виявлено стафілокок у чотирьох працівників їдальні (на руках, халатах тощо) та в їжі. Служба також розпочала позапланові перевірки. Відкрито кримінальне провадження, будуть взяті повторні проби.

Оставить комментарий

avatar
250