Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Податковий чиновник Швеції годинами дзвонив на свій номер, щоб не працювати

Джерело: Новости Ю Инфо

Податковий чиновник Швеції годинами дзвонив на свій номер, щоб не працювати
12 Вер 2021 20:00 | Новини України

Щоб уникнути роботи, шведський податковий чиновник годинами дзвонив на свій власний телефонний номер. Згідно з дисциплінарним звітом Шведського податкового агентства, замість того, щоб приймати дзвінки від клієнтів, 28-річний співробітник дзвонив сам собі на мобільний телефон. В результаті він з’явився в системі свого роботодавця як «зайнятий», і всі дзвінки клієнтів переадресовувалися іншим співробітникам.

В період з 10 березня по 5 травня швед, на ім’я Андреас дзвонив на свій власний номер 32 рази. Це дозволило йому вбити в загальній складності 55 робочих годин, що еквівалентно семи робочим дням. «Деякі з цих дзвінків тривали годинами», — йдеться у звіті. Тепер чиновнику загрожує звільнення.

Як видно, проступок 28-річного співробітника був помічений не відразу, оскільки він працював зі свого домашнього офісу з січня 2021 року. Тільки у квітні один з його начальників зауважив, що 28-річний співробітник робить незвичайно довгі телефонні дзвінки в порівнянні з іншими співробітниками податкової служби.

Оставить комментарий

avatar
250