Нове на сайті



Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Олена Зеленська виступила на відкритті виставки фотомистецтва Photo Kyiv 2021

Олена Зеленська виступила на відкритті виставки фотомистецтва Photo Kyiv 2021
12 Сер 2021 20:40 | Новини України

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у відкритті міжнародної виставки фотомистецтва Photo Kyiv 2021 – «Не|видиме життя», що триватиме в Національному заповіднику «Софія Київська». Центральною темою арт-події стала безбар’єрність у сучасному суспільстві.

«Фотографам вдалося висвітлити те, що перебуває в тіні й не є очевидним для кожного. Я зі щирим захопленням переглянула роботи на Photo Kyiv 2021. Адже це не просто світлини, а поєднання сміливих ідей та глибокого осмислення соціальних питань», – розповіла під час виступу Олена Зеленська.

Головними героями, які потрапили у фокус проекту «Не|видиме життя», стали ветерани ООС та учасники Євромайдану, самотні літні люди, діти із синдромом Дауна, представники ромської громади та інші.

Основна ідея виставки полягає в тому, щоб привернути увагу фотомайстрів та відвідувачів до таких цінностей, як повага, толерантність, відкритість і співпереживання.

«За час пандемії ми всі відчули обмеження ізоляції. Через несхожість, маломобільність, вік, стать, національність, діагноз кожен з нас може опинитись невидимкою за бар’єром байдужості чи навіть ворожості. Подолати це можна, лише змінивши філософію суспільного життя в країні, зробивши безбар’єрність новою суспільною нормою», – зазначають організатори Photo Kyiv 2021.

Оставить комментарий

avatar
250