Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Володимир Зеленський: Авдіївка сьогодні – це місто, що обрало лінію свободи, лінію України

Володимир Зеленський: Авдіївка сьогодні – це місто, що обрало лінію свободи, лінію України
30 Лип 2021 15:40 | Новини України

У межах робочої поїздки на Донеччину Президент України Володимир Зеленський взяв участь у заходах з нагоди сьомої річниці визволення міста Авдіївка та представив нового командувача об’єднаних сил.

Глава держави зауважив, що звільнення Авдіївки в липні 2014 року стало однаково важливим як для мешканців цього міста, так і для всієї України.

«Саме в цей день рівно сім років тому без великих, але все ж таки втрат, місто Авдіївка було звільнене від окупантів силами 2-ї батальйонно-тактичної групи 93-ї окремої гвардійської механізованої бригади та добровольців «Правого сектору». Авдіївка стала десятим за рахунком містом Донецької області, яке було визволене нашими українськими воїнами-захисниками. Після Маріуполя, Слов’янська, Краматорська та інших дуже важливих міст над Авдіївкою нарешті також замайорів наш синьо-жовтий прапор. А з ним почало відновлюватись і нормальне, не чорно-біле, мирне життя», – сказав Президент.

Утім, як зазначив Володимир Зеленський, навіть після звільнення Авдіївка ще довго була однією з найгарячіших точок і зараз залишається на передовій боротьби України з російським агресором.

Оставить комментарий

avatar
250