Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент обговорив з представниками асоціації MEDEF International можливості реалізації спільних проектів

Президент обговорив з представниками асоціації MEDEF International можливості реалізації спільних проектів
24 Чер 2021 17:40 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з президентом асоціації MEDEF Жофруа Ру де Безьйо, головою українсько-французької ділової ради MEDEF International, генеральним директором компанії EGIS Лораном Жерменом, віце-президентом компанії Alstom Філіпом Дельором, які перебувають з візитом в Україні та очолюють делегацію представників великих французьких компаній. Співрозмовники обговорили можливості реалізації спільних проектів.

Глава держави відзначив, що візит такого рівня представників французького бізнесу відбувається вперше і є дуже важливим для України.

«Я приділяю значну увагу розвитку сприятливих умов для інвестиційних та інфраструктурних проектів в Україні. Ваш візит демонструє зацікавленість бізнес-проектами в Україні та відкриває нові можливості», – зауважив Володимир Зеленський і додав, що попри пандемію коронавірусу французький бізнес дбає про розширення та налагодження співпраці.

«Радий, що, незважаючи на COVID-19, зустрічаються представники різних країн і говорять про економіку. Це дуже важливо. Це свідчить про те, що життя продовжується, що дійсно є зацікавленість у розвитку бізнес-відносин, інвестиційних проектів», – зазначив Володимир Зеленський.

Оставить комментарий

avatar
250