Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Глава держави вручив дипломи випускникам Національного університету оборони імені Івана Черняховського

Глава держави вручив дипломи випускникам Національного університету оборони імені Івана Черняховського
18 Чер 2021 17:40 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський взяв участь в урочистостях з нагоди випуску слухачів оперативно-стратегічного й оперативно-тактичного рівнів підготовки Національного університету оборони України імені Івана Черняховського.

«Радий особисто привітати вас з цим особливим днем. Ми часто зустрічаємося з вами на фронті, на передовій, у зовсім іншій обстановці, коли ви виконуєте свою важливу, важку, небезпечну, відповідальну роботу. І сьогодні особливо приємно бачити вас тут, у мирній, такій теплій, урочистій атмосфері», – сказав Глава держави.

Він привітав військових з успішним завершенням навчання, зауваживши, що серед 730 цьогорічних випускників 603 є учасниками бойових дій.

«Це демонструє ваше неймовірне прагнення до постійного розвитку, зростання, отримання нових знань і вмінь. І всі ми в умовах російської агресії, що триває, розуміємо, як важливо не зупинятись і постійно, щодня вдосконалюватись», – наголосив Президент.

Володимир Зеленський зауважив, що завдяки випускникам Національного університету оборони України імені Івана Черняховського українське військо стає ще міцнішим.

Оставить комментарий

avatar
250