Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

В Україну повернули ще одну родину, яка перебувала на території Сирії

В Україну повернули ще одну родину, яка перебувала на території Сирії
16 Чер 2021 09:40 | Новини України

За координації з боку Президента України Володимира Зеленського та завдяки мобілізації відповідних державних органів і служб була успішно проведена чергова операція з повернення в Україну ще однієї родини, яка перебувала в таборах закритого типу на території північно-східної Сирії.

Літак з евакуйованою жінкою та сімома дітьми зустріли в ніч з 15 на 16 червня в аеропорту «Київ» (Жуляни) заступник керівника Офісу Президента України Роман Машовець, міністр оборони Андрій Таран та перший заступник міністра закордонних справ Еміне Джапарова.

Звільнена громадянка України зазначила, що дуже рада повернутися додому, і подякувала всім, хто сприяв цьому.

Як наголосив Роман Машовець, одним з головних принципів Президента Володимира Зеленського є безумовний захист українських громадян, де б вони не були. Якщо українець потрапив у біду, держава зробить усе, щоб його врятувати та повернути додому.

«Саме такий приклад ми й бачимо сьогодні. Президент безпосередньо координував процес. Глава держави мобілізував можливості наших спецслужб, дипломатичного корпусу, розвідувальних органів, а також друзів України за кордоном. Як результат – маємо чергову успішну операцію й чергову перемогу. Нам вдалося повернути додому ще одну родину», – сказав він.

Оставить комментарий

avatar
250