Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Україна готує потужну програму на 80-ту річницю трагедії Бабиного Яру, розуміючи важливість історичної пам’яті та справедливості – Андрій Єрмак

Україна готує потужну програму на 80-ту річницю трагедії Бабиного Яру, розуміючи важливість історичної пам’яті та справедливості – Андрій Єрмак
15 Чер 2021 21:40 | Новини України

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак зазначає, що держава готує серйозний план заходів у зв’язку з 80-ми роковинами трагедії Бабиного Яру. Про це він повідомив на брифінгу співголів Організаційного комітету з питань перспективного розвитку Національного історико-меморіального заповідника «Бабин Яр», якими є керівник Офісу Глави держави та Прем’єр-міністр України. Також у брифінгу взяла участь група лідерів та архітекторів Меморіального центру Голокосту «Бабин Яр», які спільно з урядом зводять меморіал.

«Для нас є дуже важливим, що після 80 років з того часу, як сталася ця жахлива трагедія, і на 30-й рік незалежності України Президент Володимир Зеленський став тим, хто нарешті взяв під особистий контроль це питання. І ми дійсно почали будувати Меморіальний центр Голокосту «Бабин Яр», перша черга якого буде відкрита вже в цьому році», – наголосив Андрій Єрмак.

За його словами, Глава держави поставив завдання, щоб протягом декількох років меморіал був завершений і почав працювати як музейний комплекс.

Оставить комментарий

avatar
250