Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Ігор Жовква та радник Прем’єр-міністра Нідерландів телефоном обговорили  питання європейської та євроатлантичної інтеграції України

Ігор Жовква та радник Прем’єр-міністра Нідерландів телефоном обговорили  питання європейської та євроатлантичної інтеграції України
9 Чер 2021 19:40 | Новини України

Заступник керівника Офісу Президента України Ігор Жовква провів телефонну розмову з радником Прем’єр-міністра Королівства Нідерландів з питань зовнішньої та безпекової політики Джофрі ван Лювеном.

Ігор Жовква поінформував про кроки України в напрямку євроатлантичної інтеграції. Радник голови нідерландського уряду погодився з важливістю поглиблення взаємодії між Україною та Нідерландами в цьому напрямі.

Заступник керівника Офісу Глави держави розповів Джофрі ван Лювену про безпекову ситуацію на Донбасі, а також нещодавнє нарощення військової присутності Росії на кордонах України. Співрозмовники відзначили, що агресивні дії РФ становлять загрозу для миру та стабільності у Європі. 

Радник Прем’єр-міністра Нідерландів наголосив на незмінності позиції його держави щодо підтримки територіальної цілісності та суверенітету України. 

«Ми незмінно підтримуємо Україну. Чіткий сигнал нашої підтримки було дано під час візиту у травні в Україну міністрів закордонних справ країн Бенілюксу», – заявив він.    

Оставить комментарий

avatar
250