Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Андрій Єрмак: США поділяють нашу позицію, що неможливо вирішувати без України будь-які питання, що її стосуються

Андрій Єрмак: США поділяють нашу позицію, що неможливо вирішувати без України будь-які питання, що її стосуються
9 Чер 2021 18:40 | Новини України

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак переконаний, що США додержуватимуться принципової позиції щодо підтримки суверенітету й територіальної цілісності України під час зустрічі Президента США Джо Байдена і Президента Росії Володимира Путіна 16 червня у Женеві.

«Зустріч Джо Байдена і Володимира Путіна є дуже важливою. Думаю, весь світ спостерігатиме за нею. Декілька днів тому Президент Джо Байден зателефонував Президенту Володимиру Зеленському, щоб обговорити всі питання, зокрема щодо цієї зустрічі з Президентом Росії й позиції США на цій зустрічі. Адже Сполучені Штати є стратегічним партнером України, який завжди підтримує територіальну цілісність і суверенітет нашої країни. Це ж Президент України почув і під час цієї розмови з Президентом США. Ця позиція є принциповою й непохитною», – зазначив Андрій Єрмак під час робочої поїздки Президента України Володимира Зеленського на Донеччину.

Керівник Офісу Глави держави наголосив, що розглядати й вирішувати без України будь-які питання, що стосуються України, нелогічно, неможливо, це не відповідає інтересам нашої країни, і він абсолютно впевнений, що таку позицію поділяють її партнери.

Оставить комментарий

avatar
250