Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Володимир Зеленський зустрівся з головою Венеціанської комісії Джанні Букіккіо

Володимир Зеленський зустрівся з головою Венеціанської комісії Джанні Букіккіо
7 Чер 2021 17:40 | Новини України

Президент Володимир Зеленський провів зустріч з головою Європейської комісії за демократію через право (Венеціанська комісія) Джанні Букіккіо, який перебуває в Україні з робочим візитом.

Глава держави відзначив високий рівень співпраці з Венеціанською комісією та консультативну допомогу, яку вона надає нашій країні у впровадженні ключових реформ.

«Дякую вам та Венеціанській комісії за постійну підтримку України в розбудові антикорупційної системи та реформуванні судової гілки влади», – зазначив він.

Володимир Зеленський поінформував Джанні Букіккіо про останні законодавчі кроки, спрямовані на забезпечення верховенства права в Україні, включно з реформуванням органів судової влади, конституційного судочинства та подоланням корупції.

Президент відзначив допомогу Венеціанської комісії під час кризи навколо Конституційного Суду України та розповів про зусилля, спрямовані на проведення прозорих і відкритих конкурсів на зайняття посад у Конституційному Суді та в органах суддівського врядування – із залученням міжнародних експертів.

Оставить комментарий

avatar
250