Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

В Україні має бути якнайшвидше затверджена Антикорупційна стратегія на 2020-2024 роки – Президент на Zero Corruption Conference 2021

В Україні має бути якнайшвидше затверджена Антикорупційна стратегія на 2020-2024 роки – Президент на Zero Corruption Conference 2021
7 Чер 2021 16:40 | Новини України

Верховна Рада повинна якнайшвидше ухвалити в другому читанні та в цілому закон «Про засади державної антикорупційної політики на 2020-2024 роки», прийнятий за основу в листопаді минулого року. На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський під час виступу на Zero Corruption Conference 2021 у Києві.

«На жаль, на тридцятому році незалежності нашої країни нам все ще доводиться говорити про боротьбу з корупцією, судову реформу, якісне оновлення та доброчесність чиновників, суддів, прокурорів. На жаль, у суспільстві поки що остаточно не сформовано стійкого несприйняття корупції на всіх рівнях влади, життя та нульової толерантності до неї», – зауважив Володимир Зеленський.

Президент відзначив, що останні два роки влада робить усе можливе, щоб змінити ситуацію. Він нагадав, що в Україні вже створено та забезпечено роботу системи антикорупційних органів, включно з НАЗК, НАБУ, САП, ДБР, Вищим антикорупційним судом, Національним агентством України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.

Оставить комментарий

avatar
250