Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Звернення Глави держави за результатами засідання Ради національної безпеки і оборони 4 червня

Звернення Глави держави за результатами засідання Ради національної безпеки і оборони 4 червня
4 Чер 2021 20:40 | Новини України

Шановні громадяни України!

Я дуже хочу, щоб настав час, коли засідання РНБО проходитимуть не раз на тиждень, а раз на рік. А порядок денний цих засідань буде містити тільки один пункт – Україні ніхто й ніщо не загрожує.

Саме з цією метою ми продовжуємо щоденну роботу, активний захист нашої держави та відновлення справедливості. А різні «ніхто» й «ніщо», які роками завдавали країні великих збитків і болючих ударів, отримують у відповідь великі неприємності й болючі санкції.

У продовження руху на цьому шляху сьогодні відбулося чергове засідання Ради національної безпеки і оборони України. Серед низки питань, що були на ньому розглянуті, я хочу виділити декілька, на мій погляд, найважливіших.

Перш за все це результати виконання попередніх рішень РНБО, а саме – санкції щодо злодіїв у законі та кримінальних авторитетів. За три тижні шістьом злодіям у законі оголошено підозру. Дванадцятьох видворено за межі України. Інші перебувають під вартою та ізольовані від зовнішнього світу. Тобто вдалося досягти фактично нульового впливу злодіїв у законі на криміногенну ситуацію в Україні. Крім того, після санкцій РНБО припинили злочинний вплив 111 етнічних кримінальних авторитетів. Третину видворено з України. Інші очікують завершення процедури видворення або перебувають під слідством. У решти – скасовані документи на проживання в Україні. І це той випадок, коли я зовсім не засмучений тим фактом, що хтось емігрує з України назавжди.

Оставить комментарий

avatar
250