Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент України взяв участь у відкритті нової будівлі Київської школи економіки

Президент України взяв участь у відкритті нової будівлі Київської школи економіки
13 Тра 2021 22:40 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський взяв участь у відкритті нової будівлі Київської школи економіки (Kyiv School of Economics, KSE) у столиці.

Шестиповерхова будівля площею 4,5 тис. кв. м на вулиці Миколи Шпака має 11 навчальних аудиторій, у яких можуть розміститися близько 700 студентів, комп’ютерний клас, івент-хол, спортзал та терасу. Новий освітній простір також включає озеленену територію та майданчик для відпочинку.

Глава держави оглянув «Стіну донорів», присвячену компаніям і людям, які фінансово підтримували навчальний заклад, та ознайомився з принципами діяльності КШЕ.

Також Володимир Зеленський переглянув відеоролик – театралізований діалог президента КШЕ Тимофія Милованова та ректора Болонського університету в 1450-1494 роках Юрія Дрогобича на тему творення свого майбутнього власноруч.

Володимиру Зеленському також показали жартівливу інсталяцію, присвячену найбільшим страхам студентів.

«Нова будівля КШЕ дійсно вражає, але найголовніше – це атмосфера та потенціал цих світлих людей, які тут зібралися, щоб змінювати країну на краще, створюючи можливості для якісної освіти», – сказав Президент України.

Оставить комментарий

avatar
250