Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Володимир Зеленський у Брюсселі закликав ЄС посилити санкційний тиск на Росію

Володимир Зеленський у Брюсселі закликав ЄС посилити санкційний тиск на Росію
5 Чер 2019 18:05 | Новини України

Україна має продовжувати рух до Європейського Союзу, а європейська інтеграція – це гарантія незалежності української держави. Про це під час спільного брифінгу з Президентом Європейської Ради Дональдом Туском у Брюсселі заявив Президент України Володимир Зеленський.

Глава держави висловив подяку Дональду Туску та Президенту Європейської комісії Жан-Клоду Юнкеру за запрошення до Брюсселя та особливе відчуття єдності та взаєморозуміння.

«За підсумками моїх зустрічей можу впевнено сказати, що Європейський Союз залишатиметься надійним партнером України на шляху створення нових історій успіху. Європейська інтеграція – це, насамперед, забезпечення системних внутрішніх змін у державі та імплементація реформ і зобов’язань, передбачених Угодою про асоціацію між Україною та ЄС», – наголосив Президент.

За словами Глави держави, він разом зі своєю командою налаштований впроваджувати реформи та змінювати на краще життя в Україні, а ініційовані ним дострокові вибори до парламенту покликані прискорити процес перезавантаження політичної системи, яка просякнута корупцією.

Оставить комментарий

avatar
250