Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

За ініціативою Олени Зеленської в Музеї національної історії Данії в замку Фредеріксборг запустили україномовний аудіогід

За ініціативою Олени Зеленської в Музеї національної історії Данії в замку Фредеріксборг запустили україномовний аудіогід
21 Кві 2021 15:40 | Новини України

У межах проекту першої леді України Олени Зеленської з упровадження україномовних аудіогідів відбувся запуск п’ятнадцятого аудіогіда українською в Музеї національної історії в замку Фредеріксборг у Данії.

Зустріч з нагоди запуску відбулася у форматі відеоконференції, у якій взяли участь дружина Президента України Олена Зеленська, міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, Надзвичайний і Повноважний Посол України в Королівстві Данія Михайло Видойник, Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Данія в Україні Оле Егберг Міккельсен та директор Музею Метте Скуґорд.

«Дипломатичні відносини між Україною та Королівством Данія наближаються до 30-річного ювілею. Протягом цього періоду наші країни реалізували багато проектів у культурній, гуманітарній та екологічній сферах. Всього тиждень тому розпочав свою діяльність Українсько-данський молодіжний дім у Києві, а вже сьогодні ми запустили україномовний аудіогід у замку Фредеріксборг, відомому як Музей національної історії Данії», – зазначила Олена Зеленська.

Оставить комментарий

avatar
250