Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Олена Зеленська ініціювала створення Ради безбар’єрності

Олена Зеленська ініціювала створення Ради безбар’єрності
12 Кві 2021 16:40 | Новини України

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у робочому обговоренні фінального варіанту Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні, який буде винесено на розгляд уряду 14 квітня. Під час заходу, що відбувся в Кабінеті Міністрів, Олена Зеленська запропонувала створити Раду безбар’єрності.

На зустрічі голови 11 міністерств презентували фінальний варіант Нацстратегії, який незабаром буде запропонований для ухвалення урядом. Кожне міністерство, відповідальне за розвиток безбар’єрності у різних сферах, представило конкретні напрямки та програми, які будуть включені до майбутнього Плану дій на виконання Нацстратегії. Робота над її створенням велася міжвідомчою робочою групою із залученням експертного середовища, профільних громадських організацій, науковців та бізнес-спільнот впродовж двох місяців.

Під час обговорення документа Олена Зеленська високо оцінила напрацювання робочої групи та висловила сподівання, що його реалізація також відбуватиметься злагоджено та енергійно.

Оставить комментарий

avatar
250