Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Керівник Офісу Президента обговорив з радником Прем’єр-міністра Великої Британії безпекову ситуацію на Донбасі

Керівник Офісу Президента обговорив з радником Прем’єр-міністра Великої Британії безпекову ситуацію на Донбасі
7 Кві 2021 21:40 | Новини України

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак провів розмову у форматі відеоконференції з радником Прем’єр-міністра Великої Британії з питань міжнародних справ Девідом Кверрі.

Спілкування відбулося в межах робочої наради українських і британських дипломатів, яку координував керівник Офісу Глави держави.

Андрій Єрмак і Девід Кверрі відзначили плідну та важливу розмову, що відбулася 5 квітня між Президентом України Володимиром Зеленським і Прем’єр-міністром Великої Британії Борисом Джонсоном, під час якої очільник британського уряду наголосив на підтримці України та висловив серйозне занепокоєння загостренням ситуації на Донбасі.

Співрозмовники також обговорили можливості щодо більш активного залучення механізмів ОБСЄ для врегулювання ситуації, яка складається на Донбасі.

Британська сторона наголосила на важливості донесення правдивої інформації щодо ситуації на сході України. У зв’язку з цим Андрій Єрмак нагадав, що 6 квітня було презентовано створений в Україні Центр протидії дезінформації та представлено його керівника.

Оставить комментарий

avatar
250