Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Боротьба з дезінформацією потребує підтримки та взаємодії з журналістами та громадянським суспільством – Андрій Єрмак

Боротьба з дезінформацією потребує підтримки та взаємодії з журналістами та громадянським суспільством – Андрій Єрмак
6 Кві 2021 19:40 | Новини України

Новостворений Центр протидії дезінформації налаштований на співпрацю не лише з органами влади та міжнародними партнерами, а й з представниками ЗМІ та громадянського суспільства задля ефективної роботи у сфері захисту національної безпеки.

Про це повідомив керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак на онлайн-зустрічі з медіа-експертами та представниками громадянського суспільства, під час якої представив керівника Центру протидії дезінформації Поліну Лисенко.

Андрій Єрмак зазначив, що Центр об’єднуватиме всі державні установи, дотичні до процесу боротьби з дезінформацією.

«Тому дуже швидко ця структура «лікування» інформаційного простору посяде своє важливе місце в українському суспільстві та на міжнародному рівні й стане ефективною зброєю, яка буде захищати незалежність і безпеку нашої країни», – переконаний він.

Керівник Офісу Президента також зауважив, що без підтримки та взаємодії з журналістською спільнотою, без взаємодії з громадянським суспільством дуже складно зробити ефективною боротьбу з дезінформацією, оскільки вони найшвидше знаходять приховану інформацію та найоперативніше реагують на інформаційні виклики.

Оставить комментарий

avatar
250