Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Інтерв’ю Президента України катарським ЗМІ

Інтерв’ю Президента України катарським ЗМІ
5 Кві 2021 09:40 | Новини України

Інтерв’ю Президента України Володимира Зеленського катарським ЗМІ.

– Яка мета візиту Президента України до Держави Катар?

– Насамперед хочу наголосити, що ми з Еміром Катару Його Високістю шейхом Тамімом бін Хамадом Аль Тані маємо спільне бачення щодо необхідності інтенсифікації українсько-катарських відносин. Особливо ціную можливість здійснити візит у такий непростий час, коли весь світ протистоїть глобальній пандемії коронавірусу.

Я та члени української делегації відзначили щиру гостинність, з якою нас зустріли в Катарі. Мені особливо приємно, що мій візит відбувається напередодні 28-ї річниці встановлення дипломатичних відносин між Україною та Катаром. Я дуже радий, що за цей час наші країни побудували по-справжньому міцні партнерські взаємини, які ґрунтуються на принципах довіри, дружби та взаємоповаги.

Звісно, головною метою мого візиту є переговори з керівництвом Держави Катар, зокрема з Еміром Катару Його Високістю шейхом Тамімом бін Хамадом Аль Тані та Прем’єр-міністром, міністром внутрішніх справ Катару шейхом Халідом бін Халіфою Аль Тані. Я вважаю, що підтримка високої динаміки політичного діалогу на найвищому рівні між нашими країнами є важливою складовою подальшого розвитку взаємовигідного партнерства. Високо ціную зусилля Катару, який буквально на очах забезпечив собі гідне місце серед найрозвиненіших держав світу.

Оставить комментарий

avatar
250