Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Роман Машовець і Посол Канади обговорили недотримання Росією режиму тиші та стан реформування оборонного сектору України

Роман Машовець і Посол Канади обговорили недотримання Росією режиму тиші та стан реформування оборонного сектору України
2 Кві 2021 09:40 | Новини України

Заступник керівника Офісу Президента Роман Машовець зустрівся з Послом Канади в Україні Ларисою Ґаладзою для обговорення погіршення ситуації на сході нашої країни, шляхів стримування російської агресії та стану й перспектив реформування сектору національної безпеки і оборони України.

Роман Машовець подякував за допомогу, яку надає Канада Україні у протистоянні агресії з боку Російської Федерації.

Заступник керівника Офісу Президента наголосив, що останні події на сході України демонструють небажання Росії виконувати міжнародні домовленості. З російської сторони тривають провокації та систематичні порушення режиму припинення вогню, який розпочався 27 липня 2020 року. Від обстрілів на Донбасі Україна щотижня втрачає своїх найкращих захисників.

Заступник керівника Офісу Президента проінформував Посла Канади про скупчення військ Російської Федерації біля кордонів України. Загрозу євроатлантичній безпеці становлять масштабні навчання збройних сил Росії та Білорусі «Захід-2021», які заплановані на вересень цього року та мають агресивний характер.

Оставить комментарий

avatar
250