Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Офісі Президента відбулося організаційне засідання Консультативної ради з питань забезпечення прав і свобод захисників України

У Офісі Президента відбулося організаційне засідання Консультативної ради з питань забезпечення прав і свобод захисників України
30 Бер 2021 18:40 | Новини України

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак провів організаційне засідання Консультативної ради з питань забезпечення гарантій прав і основоположних свобод осіб, які брали участь у захисті України. На зустрічі були розглянуті першочергові завдання новоствореного дорадчого органу при Президентові України.

Андрій Єрмак відзначив гостру потребу у створенні цієї ради. «У суспільстві є запит і назріла потреба у створенні такого органу», – констатував він.

Міністр у справах ветеранів Юлія Лапутіна додала, що завдяки своїм мужнім захисникам Україна зуміла відстояти незалежність та суверенітет і неодмінно здобуде перемогу й відновить територіальну цілісність.

«А ветерани мають отримати відповідний правовий захист з боку держави», – переконана вона.

За словами очільниці Мінветеранів, робочі групи у складі Консультативної ради займатимуться, зокрема, напрямом безпосередньої допомоги у конкретних випадках порушення прав ветеранів, а також превентивним освітнім напрямом, щоб правоохоронні та судові органи вміли працювати зі справами, які стосуються ветеранів.

Оставить комментарий

avatar
250