Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Керівник Офісу Президента провів телефонну розмову з радником Президента США з питань національної безпеки Джейкобом Салліваном 

Керівник Офісу Президента провів телефонну розмову з радником Президента США з питань національної безпеки Джейкобом Салліваном 
29 Бер 2021 21:40 | Новини України

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак провів телефонну розмову з радником Президента США з питань національної безпеки Джейкобом Салліваном.

Андрій Єрмак подякував Сполученим Штатам за чітку й послідовну політику з підтримки суверенітету й територіальної цілісності України.

«Ми високо цінуємо нещодавні сильні заяви Президента Джо Байдена та представників вашої адміністрації щодо Криму. Для нас є дуже важливим підтвердження політики США щодо невизнання спроби анексії Криму, засудження незаконної окупації півострова, а також підтримка нашої ініціативи «Кримська платформа», – сказав керівник Офісу Президента.

Крім того, Андрій Єрмак розповів співрозмовнику про безпекову ситуацію на лінії розмежування на Донбасі. Він відзначив, що в останні тижні спостерігається небезпечна тенденція до збільшення кількості порушень режиму припинення вогню та кількості загиблих.

«Минулої п’ятниці, 26 березня, ми втратили за один день чотирьох наших воїнів», – зазначив він.

Оставить комментарий

avatar
250