Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Ігор Жовква провів консультації з радником Президента Естонії

Ігор Жовква провів консультації з радником Президента Естонії
25 Бер 2021 16:40 | Новини України

Заступник керівника Офісу Президента України Ігор Жовква провів онлайн-консультації з радником Президента Естонської Республіки з питань зовнішньої політики Лаурі Куусінгом.

Співрозмовники обговорили заходи, які вживаються в Україні та Естонії у контексті подолання чергової хвилі пандемії COVID-19 та забезпечення належного захисту населення, а також здійснення вакцинації громадян якісними сертифікованими вакцинами.

Лаурі Куусінг зазначив, що керівництво Естонії та особисто Президент Керсті Кальюлайд регулярно порушують у межах Євросоюзу питання якомога швидшого надання країнам-партнерам доступу до отримання вакцини від коронавірусу.

Заступник керівника Офісу Президента України ознайомив співрозмовника з актуальною безпековою ситуацією на сході нашої держави, а також з кроками, які здійснює Україна задля забезпечення сталого миру та реалізації Мінських домовленостей.

Він висловив подяку за незмінну позицію Таллінна на підтримку суверенітету й територіальної цілісності України в межах її міжнародно визнаних кордонів.

Оставить комментарий

avatar
250