Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Співпраця з Німеччиною має особливе значення для європейської інтеграції України – Володимир Зеленський

Співпраця з Німеччиною має особливе значення для європейської інтеграції України – Володимир Зеленський
19 Бер 2021 12:40 | Новини України

Україна прагне синхронізувати та інтегрувати свою економіку до господарської системи Європейського Союзу, і на цьому шляху особливе значення має співпраця з Німеччиною. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні до учасників Четвертого українсько-німецького бізнес-форуму.

Глава держави зауважив взаємне бажання сторін розвивати та поглиблювати партнерство попри складні обставини, зумовлені пандемією COVID-19.

Від імені України Володимир Зеленський подякував Федеральному канцлеру Німеччини Ангелі Меркель і німецькому уряду за підтримку України в умовах агресії, що триває з боку Росії.

«Ми високо цінуємо співпрацю з Федеративною Республікою Німеччина в Нормандському форматі – задля досягнення миру на Донбасі. Значення наданої нам допомоги, проектів з підтримки реформ, розвитку малого та середнього бізнесу, модернізації енергетичного сектору нашої держави важко переоцінити», – наголосив він.

Президент запевнив представників бізнес-спільноти Німеччини, що стратегічний курс України на європейську інтеграцію залишається незмінним.

Оставить комментарий

avatar
250