Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Звернення Президента України щодо останніх рішень РНБО

Звернення Президента України щодо останніх рішень РНБО
12 Бер 2021 21:40 | Новини України

Шановні громадяни України! Дорогий народе!

Вчора під моїм головуванням відбулося засідання Ради національної безпеки і оборони України. За останній місяць – четверте, і можу запевнити – не останнє.

Найперше хочу подякувати всім присутнім учора членам РНБО за важливу роботу, активну позицію та готовність захищати державні інтереси України.

Не секрет, що останні рішення РНБО викликали значний резонанс. Схвалення у суспільстві та, зрозуміло, обурення тих, хто знаходить у рішеннях РНБО свої прізвища та свій бізнес. Сьогодні я підіб’ю попередні підсумки, розставлю крапки над «і» та простою мовою поясню вам – нашим громадянам України, що саме відбувається.

Коротко я описав би цей процес трьома словами: Україна дає здачі. Здачі всім, хто довгі роки завдавав по ній ударів, користуючись її слабкістю, відсутністю законності, порядку та найголовнішого – справедливості. Справедливості, яка довгі роки для звичайних людей була навіть не дефіцитом. А чимось міфічним, ніби з легенд про цвіт папороті. Поки ми з вами вірили, що справедливість є, і безуспішно намагались її знайти, дехто привласнював собі державні ресурси, надра, стратегічні підприємства, трубопроводи і навіть, як виявилося, – Конституційний Суд України. Одним словом – усе, що «погано лежить».

Оставить комментарий

avatar
250