Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На засіданні РНБО під головуванням Володимира Зеленського розглянуто питання держоборонзамовлення на 2021 рік та націоналізації «Мотор Січі»  

На засіданні РНБО під головуванням Володимира Зеленського розглянуто питання держоборонзамовлення на 2021 рік та націоналізації «Мотор Січі»  
11 Бер 2021 18:40 | Новини України

Під головуванням Президента Володимира Зеленського відбулося засідання Ради національної безпеки і оборони України, на якому були розглянуті питання державного оборонного замовлення на 2021 рік, націоналізації АТ «Мотор Січ» та продовження дії обмежувальних заходів щодо низки банків з російським капіталом. 

Загалом на засіданні РНБО у четвер було розглянуто вісім питань, зокрема показники Державного оборонного замовлення на 2021 рік. 

Також була затверджена Стратегія деокупації та реінтеграції в Україну тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя. 

«Це буде відкритий документ. Усі зможуть з ним найближчим часом ознайомитися. Крім того, ми вирішили на засіданні РНБО, що Стратегія деокупації Криму буде мати офіційний переклад англійською мовою, і всі наші партнери отримають цей документ найближчим часом», – повідомив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов на брифінгу за результатами засідання РНБО. 

У цьому контексті Службі безпеки України доручено вивчити обставини голосування депутатами Верховної Ради 27 квітня 2010 року так званих Харківських угод щодо можливої державної зради. 

Оставить комментарий

avatar
250