Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Юлія Свириденко: Україна та США повинні працювати разом для захисту демократії та свободи

Юлія Свириденко: Україна та США повинні працювати разом для захисту демократії та свободи
6 Бер 2021 10:40 | Новини України

Україна глибоко зацікавлена у розвитку торговельно-інвестиційної співпраці зі Сполученими Штатами Америки. Про це заявила заступниця керівника Офісу Президента Юлія Свириденко під час онлайн-дискусії з американськими та європейськими політиками й експертами, організованої американським аналітичним центром Atlantic Council.

«Ми хотіли б і надалі розвивати співпрацю в галузі сільського господарства, ядерної та відновлюваної енергетики, а також в аерокосмічному секторі. Ми прагнемо різко збільшити обсяг двосторонньої торгівлі та залучити в Україну американських інвесторів і технології», – зазначила Юлія Свириденко.

За її словами, для України надзвичайно важливо, щоб США долучилися до переговорного процесу щодо Донбасу в Нормандському та Мінському форматах, щоб зробити їх максимально ефективними. При цьому, наголосила заступниця керівника Офісу Президента, Сполучені Штати, Євросоюз та Україна мають координувати свої дії.

«Ми повинні працювати разом для захисту демократії та свободи й протистояння авторитарному режиму. Ми високо цінуємо вашу участь у боротьбі з режимами, які порушують міжнародне право», – сказала Юлія Свириденко.

Оставить комментарий

avatar
250