Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Перші родини придбали житло за програмою «Доступна іпотека 7%», яку ініціював Президент України

Перші родини придбали житло за програмою «Доступна іпотека 7%», яку ініціював Президент України
1 Бер 2021 13:40 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський привітав дві родини, які сьогодні першими підписали договори іпотеки з банками в межах Державної програми «Доступна іпотека 7%».

Це сім’я Сергія та Валерії Лапченків, які чекають на поповнення, та Максима й Наталії Максимюків, які виховують 4-річного сина Марата. Обидві родини з Херсонщини, але вже тривалий час проживають у столиці.

Підписання відбулося на майданчику Всеукраїнського форуму «Україна 30. Розвиток правосуддя» у Києві.

«Будемо працювати над тим, щоб кредити на житло під 7% були дійсно доступними для всіх в Україні. Особливо для молодих родин, які лише стають на ноги й потребують підтримки», – сказав Глава держави під час спілкування із сім’ями.

Володимир Зеленський поцікавився, які райони родини обрали для купівлі житла, чи задоволені умовами програми. Президент також побажав їм тепла та затишку у нових оселях, щастя та добробуту.

Сергій Лапченко розповів, що вони з дружиною уклали договір з державним «Укргазбанком» і цілком задоволені запропонованими умовами. Він також зазначив, що, зважаючи на очікування малюка, поява такої програми стала у великій пригоді, адже тепер його родина має змогу придбати житло.

Оставить комментарий

avatar
250