Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Ігор Жовква обговорив з Послом Італії в Україні шляхи подальшого розвитку українсько-італійського партнерства

Ігор Жовква обговорив з Послом Італії в Україні шляхи подальшого розвитку українсько-італійського партнерства
23 Лют 2021 16:40 | Новини України

Заступник керівника Офісу Президента України Ігор Жовква зустрівся з Послом Італійської Республіки П’єром Франческо Дзадзо.

Ігор Жовква привітав Посла Італії з початком його роботи в Україні, відзначивши високу динаміку двосторонніх контактів у останній рік та успішну взаємодію країн у подоланні наслідків пандемії COVID-19.

У контексті нещодавнього призначення нового уряду Італії на чолі з Головою Ради міністрів Маріо Драґі висловлено сподівання на продовження ефективної співпраці між Україною та Італією з широкого кола питань двостороннього та міжнародного порядку денного.

Співрозмовники відзначили, що візит Президента України Володимира Зеленського до Італії 7 лютого 2020 року надав значний імпульс розвитку двосторонньої співпраці.

Відбувся обмін думками щодо заходів політичного діалогу на 2021 рік та подальших кроків з активізації торговельно-економічного та інвестиційного співробітництва між Україною та Італією. Ігор Жовква та П’єр Франческо Дзадзо також обговорили графік контактів на найвищому рівні у цьому році.

Оставить комментарий

avatar
250