Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент наголошує на важливості проведення реформи судової системи

Президент наголошує на важливості проведення реформи судової системи
18 Лют 2021 18:40 | Новини України

Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина, міністр юстиції Денис Малюська, заступник керівника Офісу Президента Андрій Смирнов, народний депутат, голова Комітету Верховної Ради України з питань правової політики Андрій Костін та народний депутат, заступник голови парламентського Комітету з питань правоохоронної діяльності, голова Комісії з питань правової реформи Сергій Іонушас взяли участь в обговоренні Стратегії розвитку органів правосуддя та конституційного судочинства на 2021-2023 роки, яка була представлена Президенту Володимиру Зеленському.

Головна мета Стратегії – встановлення основних напрямків політики та пріоритетів подальшого удосконалення законодавства України про судоустрій, статус суддів та судочинство у взаємозв’язку та взаємодії з іншими інститутами правосуддя.

«Судова система в Україні на сьогодні є однією з найбільших проблем. Насамперед – для звичайних українців, які не мають надії на справедливість у судах і не відчувають захисту судової системи. Але є й проблеми іншого характеру – як залучення інвестицій, імідж України. На судовій реформі наголошують усі міжнародні партнери України, і нам треба її зробити», – зазначив Глава держави.

Оставить комментарий

avatar
250