Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент Володимир Зеленський в Абу-Дабі ознайомився з проектом інноваційного міста «Масдар-Сіті» та наголосив, що майбутнє – за інноваціями

Президент Володимир Зеленський в Абу-Дабі ознайомився з проектом інноваційного міста «Масдар-Сіті» та наголосив, що майбутнє – за інноваціями
14 Лют 2021 16:40 | Новини України

У межах офіційного візиту до Об’єднаних Арабських Еміратів Президент України Володимир Зеленський відвідав інноваційний проект «Масдар-Сіті».

Під час відвідання Глава держави ознайомився з особливостями реалізації концепції міста з нульовим забрудненням СО2 та повним циклом переробки відходів.

«Інновації, технології – це майбутнє. Це новий комерційний ринок для взаємної співпраці, який створюється для збереження майбутнього. Нас дуже цікавить досвід Об’єднаних Арабських Еміратів, які поширили ці технології й на інші країни», – зазначив Президент.

Володимир Зеленський з великою цікавістю ознайомився з проектами енергетичної компанії «Масдар», що належить інвестиційному фонду «Мубадала» і є інвестором та оператором проектів у галузі відновлюваних джерел енергії та сталого розвитку міст.

Серед проектів, які реалізувала компанія «Масдар», – заснування в Іспанії компанії Terrestol Energy з виробництва сонячних батарей, проекти London Array та WinWind у Великій Британії, пов’язані з виробництвом вітряних турбін; у межах проекту Masdar PV у Німеччині збудований завод з виробництва тонких сонячних батарей.

Оставить комментарий

avatar
250